Maneges en privéstallen

Maneges of privéstallen aan het zoeken? Vind hier uw ideale manege of privéstal in de buurt. Zie voor meer uitleg onder de links.

Maneges

Limburg

Antwerpen

Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

 

Privéstallen

Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen

Antwerpen

West-Vlaanderen

Limburg

Ken jij nog een manege of privéstal of wil je de jouwe ook op deze pagina? Contacteer ons!

Andere categorieën bekijken?

Klik dan hier >> 

Extra informatie

Liever een manege of een privéstal?

Dat is iets wat bij veel mensen verschillend is. Op een manege worden meestal ook manege lessen gegeven. Daardoor kan het het zijn dat het soms druk is, maar er meestal wel een gezellige sfeer is. Maar als je eerder een rustig type bent, kan je op een privéstal meer rust vinden. Uiteraard zijn er ook maneges waar het rustig is, of privéstallen met veel ambiance!

Wat moet je doen als je voor de eerste keer naar een manege of privéstal gaat?

Als je voor de eerste keer naar een manege of privéstal gaat, heb je waarschijnlijk al een afspraak gemaakt voor een proefles. Meestal gebeurt dit telefonisch. Je zal dan afspreken welke kledij je kan aandoen voor je eerste proefles. Als je dan naar de manege of privéstal wilt gaan is het handig dat je weet wat je moet meenemen. Op sommige maneges of privéstallen krijg je een tok, soms ook rijlaarzen. Informeer je dus goed!

Waar vind ik mijn rijkleren dan?

Je kan rijkleren kopen in een paardenwinkel of in een webshop. Als je naar een paardenwinkel gaat is het handiger dan een webshop, omdat je dan je rijkleren kan passen enz. Maar als je liever rijkleren bestelt op een webshop is dat geen probleem, want tegenwoordig kun je de meeste spullen terugsturen als het niet past.

Klik hier om naar paardenwinkels en webshops te gaan >>

Is er wel plaats?

Dat is een vraag die wij bij HorseLinks niet kunnen beantwoorden. Om een antwoord op die vraag te krijgen, contacteer je best eens de manege of stal waar je wilt gaan staan.

Wat kost dat?

Een vraag die veel mensen wel eens stellen. Omdat de prijs verschilt in elke regio en/of stal, kunnen we er niet echt een antwoord op geven. Er zijn ook veel elementen die daar invloed op hebben. Voorbeelden daarvan zijn: Solarium, binnenpiste, stapmolen, logeercirkel, … Uiteindelijk gaat de prijs er natuurlijk ook vanaf hangen of je half pension neemt of eerder volpension.

Bij de meeste stallen ga je ze eens persoonlijk moeten bezoeken of contacteren om een prijs te weten.

Ik zoek een piste om te gebruiken

Bekijk dan eens wat sites van maneges in de buurt en contacteer hun eens. De meeste willen hun piste wel verhuren in ruil voor wat pistegeld.