Hier komt ‘m dan, de eerste review van HorseLinks.be! We starten meteen met een winkel die veel mensen wel kennen, namelijk Royal Horse Shop.

Over de eigenaar: Frank Garritsen

Frank Garritsen zit al een lange tijd in de paardenwereld, samen met zijn partner Arjen Teeuwissen. Ze hebben allebei al een heel deel van de wereld afgereisd met hun paard, en kennen dus ontzettend veel van de paardenwereld.

Frank heeft niets liever dan dat zijn klanten gelukkig zijn. Daarom heeft hij alleen maar de beste merken, die hij kan bieden aan mooie prijzen. Hij verstuurt alles zelf, en heeft dus controle over alle spullen die zijn winkel verlaten. Hij streeft ernaar dat al zijn pakketten binnen 1 werkdag bij de klanten zijn. Uit onze ervaring heeft hij dit altijd al nageleefd.

Wat heeft Royal Horse Shop zoal te bieden?

Wel, Royal Horse Shop heeft zowel een webshop als een echte winkel. Zowel in de webshop als in de winkel kan je genieten van kwaliteit en service tegelijkertijd. Je vindt er alleen de beste merken, zodat ze je de beste kwaliteit kunnen leveren.

De winkel

Je kan terecht in de winkel op woensdag en zaterdag, maar als je Frank contacteert kan je met hem ook een afspraak maken. De winkel heeft echt een zeer rustige en gezellige sfeer,  je zou er uren in kunnen doorbrengen!

Klik op deze link om het adres van de winkel te bekijken >>

 

De webshop: royalhorseshop.com

Hun online winkel is altijd open, en binnen België heb je je favoriete paarden spullen al binnen 1 werkdag. Er is een heel ruim aanbod, en de voorraad wordt constant gecontroleerd. De webshop is ook echt overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Er zijn ook verschillende betaalmogelijkheden, iedereen kan er dus gebruik van maken! Je betaalt lage verzendkosten, en vanaf €100.00 is de verzending zelfs gratis! (Binnen de Benelux)

Klik op deze link om naar de webshop te gaan >>

Onze conclusie

Bij Royal Horse Shop krijg je de beste service voor een degelijke prijs. Ze gaan voor het beste van het beste, en zijn elke dag bezig om de klant tevreden te stellen. Echt een aanrader!