Hebt u een bedrijf dat te maken heeft met paarden? Dan is HorseLinks.be zeer interessant voor u!

Gratis op HorseLinks komen?

Wilt u als bedrijf gevonden worden op één van onze pagina’s? Dat kan! Dit is volledig gratis, en dat zal zo blijven. Er zijn 2 mogelijkheden om gratis op onze website te komen.

Alleen een link

Uw bedrijf staat tussen de categorieën met alleen een link. Klikken ze op uw naam, komen ze op uw website. Simpel, en duidelijk. Er staan al redelijk veel bedrijven tussen, u nog niet?

Persoonlijke pagina op HorseLinks (aanrader)

U kan ook volledig gratis een pagina aanmaken op HorseLinks. U stuurt uw gegevens door, en wij maken een pagina vol informatie over uw bedrijf, met alles er op en er aan. In ons categorie overzicht krijgt u dan een link naar uw eigen pagina, waarop uiteraard een link naar uw website kan vermeld worden. Dit is zeer interessant, want dit is een soort informatiepagina over uw bedrijf. Om deze methode te gebruiken, kan u best even contact met ons opnemen.

Wilt u nog meer zichtbaarheid? 

Dan kunnen we formules overeenkomen om meer zichtbaarheid te krijgen. Bijvoorbeeld bovenaan de website, of een banner/advertentie tussen de categorieën. Hiervoor neemt u best even contact met ons op.

Hoe vaak worden wij bezocht?

Dat hangt van verschillende factoren af. We doen ons uiterste best om elke maand minstens 500 bezoekers te halen, en dit halen we elke keer wel. Er zijn zelfs maanden bij van meer dan 1000 bezoekers, wat volgens ons niet slecht is voor een website van enkele maanden oud.

Het is ook zo dat hoe meer partners we hebben, hoe groter en bekender we worden, en hoe meer bezoekers we gaan krijgen. Om exacte aantallen te hebben neemt u best even contact met ons op.